Filosofie Ferroli Concepten Centrum

 Bij de realisatie van een technische klimaatinstallatie zijn vele partijen betrokken. Zo kennen we woningcorporaties, adviseurs, installateurs, onderhoudsbedrijven, architecten en aannemers. De praktijk wijst uit dat het handig is als iedereen bij dit proces dezelfde taal spreekt en hetzelfde verwachtingspatroon heeft over prestaties en comfort. Dit maakt het keuzeproces inzichtelijk, reduceert faalkosten tot een minimum en zorgt ervoor dat uiteindelijk het maximale resultaat kan worden behaald.

In de laatste paar jaar is gebleken dat opdrachtgevers steeds meer betrokken willen worden bij de aanschaf van een duurzame klimaatinstallatie. Dit is niet verwonderlijk aangezien er ten eerste duizenden euro's per woning mee gemoeid zijn. Daarnaast zorgt vernieuwde wet-en regelgeving ervoor dat woningcorporaties moeten voldoen aan strengere EPC en Energielabel richtlijnen. Tel hierbij op dat het beheer en onderhoud van de installatie ook de nodige aandacht vergt en de interesse is begrijpelijk .  

Met de opzet van het Ferroli Concepten Centrum denken wij een brug te hebben geslagen om alle betrokken partijen op één lijn te brengen. Door diverse bewezen klimaatconcepten op te stellen in een inspirerende demonstratieruimte, kunnen klanten zelf ervaren welke keuzemogelijkheden ze hebben voor het samenstellen van een installatie. Ferroli Nederland probeert de klant hierin zo goed mogelijk te begeleiden, om samen het uiteindelijke ambitieniveau te bepalen voor duurzaamheid, comfort en besparingen.