Succes van klushuis formule

Succes van klushuis formule

De laatste authentieke Bijlmerhoogbouwflat, Kleiburg, gaat in de verkoop. Consortium de Flat gaat hier zogenaamde klushuizen realiseren.  En Ferroli Nederland zal met betrekking tot de installatie zijn paradepaardje mogen toepassen; de BlueCity 300 Compact.

Klushuizen zijn in Rotterdam al razend populair, maar in Amsterdam nog vrij onbekend. Kleiburg gaat daar verandering in brengen. Afgelopen zaterdag werd de flat opengesteld en eind dit jaar gaan de eerste klushuizen in de verkoop. Aspirant bewoners namen afgelopen zaterdag al bezit van de flat door te dineren in de binnenstraat.

Wat is een klushuis?

Klushuizen zijn woningen waarin toekomstige kopers zelf hun indeling en plattegrond bepalen. De huidige appartementen in de Flat kunnen onbeperkt worden samengevoegd; links, rechts, beneden en boven elkaar. Alles is mogelijk. Klushuizen zijn relatief goedkoop dus dat betekent veel vierkante meters voor weinig geld. 'Het is aantrekkelijk voor mensen die zelf willen bepalen hoe hun huis eruit ziet en die goedkoop en groot willen wonen, eventueel in een combinatie met werken', vertelt Martijn Blom van Hollands Licht, namens het Consortium de Flat. 'Door de lage prijs en alle klusmogelijkheden die de Flat biedt, is dit een interessante toevoeging aan de Amsterdamse woningmarkt.'

De Flat is de Kleiburgflat:  De laatste honinggraatflat van de Bijlmer. Gebouwd aan het einde van de jaren zestig. De omgeving is de afgelopen 20 jaar volledig vernieuwd volgens het programma Vernieuwing Bijlmermeer.

De verkopende partij is KondorWessels, zij zijn verantwoordelijk voor:

-      Complete renovatie van de buitengevel

-      Vernieuwen van alle installaties tot in de meterkast en de schachten.

-      Opknappen van trappenhuizen en entreegebieden

-      Vernieuwing van de begane grond.

-      Regelwerk bouwvergunning.

Alle overige zaken worden door de koper ingevuld. Voor meer informatie over dit project verwijzen wij graag naar www.klushuisamsterdam.nl of naar de facebookpagina De Flat Amsterdam. De installerende partner in deze is Homij Technische Installaties te Amsterdam.

Samen met Homij heeft Ferroli Nederland de keuze gemaakt voor de juiste regelunit voor dit complex, te weten de BlueCity 300 Compact.


Voor meer informatie over de BlueCity verwijzen wij graag naar onze site http://www.ferroli.nl/producten/warmtedistributie/ of neem contact op met
Helga Sprenkels via helga.sprenkels@ferroli.nl of 06-20709439