Vacature Junior Rayonmanager West

Ferroli Nederland BV is de Nederlandse vestiging van Gruppo Ferroli, een Italiaanse fabrikant van CV Ketels, boilers, koudwater-aggregaten, lucht convectoren, roof-tops, warmteterugwinnings apparatuur, warmtepompen, warmwater toestellen, radiatoren, pellet kachels, pellet ketels etc. Deze producten kunnen zowel worden toegepast voor particuliere-, utiliteits- als industriële markten.

Gruppo Ferroli is wereldwijd actief en heeft ca. 2.500 medewerkers en eigen vestigingen in 15 landen. In Nederland is Ferroli vooral bekend door hun CV ketels, warmwatertoestellen, zonne-energie, balansventilatie en warmtedistributie producten.

De organisatie in Nederland bestaat uit 23 medewerkers en is al meer dan 60 jaar actief op de Nederlandse markt. De huidige verkooporganisatie bestaat uit een Sales Director en 2 Rayon Managers die ondersteund worden door een professionele verkoop binnendienst, een logistieke- en een ervaren After-Sales afdeling.

In verband met uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een

Junior Rayon Manager voor de Regio West Nederland

Wij vragen:
Een fulltime Junior Rayon Manager met een afgeronde MBO opleiding in een commerciële/technische richting.

Voor het onderhouden van relaties met klanten ben je commercieel vaardig, beschik je over goede contactuele eigenschappen en goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt affiniteit met techniek. Bent prima in staat om zelfstandig te werken en je bent bereid om buiten normale arbeidsuren de organisatie te vertegenwoordigen.

  • Je bent energiek, ondernemend en sterk commercieel gedreven.
  • Daarnaast ben je betrouwbaar, enthousiast, collegiaal en service gericht.
  • Je bent woonachtig in de eerder genoemde regio en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Je taken:
Als Junior Rayon Manager ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet en het markaandeel van Ferroli Nederland BV. Je levert een positieve bijdrage aan de commerciële doelstellingen van de organisatie door verkoop bij zowel nieuwe als bestaande klanten. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de huidige relaties en het verwerven van nieuwe relaties. Hiertoe bezoek je woningbouwverenigingen, installatiebedrijven, beleggers, projectontwikkelaars en adviseurs, waarbij je adviseert en informeert over de toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Daar waar nodig ondersteun je de relaties met technische productkennis en adviseer je hen met betrekking tot hun assortiment.

Een groot deel van de tijd zal besteed worden aan acquisitie. Je stelt bezoekrapporten op met daarin gespecificeerd in welke fase het verkooptraject is en acties welke uit het bezoek voortkomen.
Signaleren van kansen, mogelijkheden en marktontwikkelingen, daarbij rapporteer je rechtstreek aan de Sales-Director.

Wij bieden je:
Een zeer zelfstandige functie waarbij je de werkzaamheden hoofdzakelijk vanuit je huisadres verricht. Naast een salaris wat in overeenstemming is met je verantwoordelijkheden en kwalificaties worden je uitstekende emolumenten geboden waaronder een representatieve auto van de zaak en overige mobiele apparatuur om deze functie zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Je sollicitatie:
Indien je meent de geschikte kandidaat te zijn voor deze functie, zend dan voor 15 september je sollicitatiebrief (voorzien van CV en pasfoto)

Ferroli Nederland BV
Postbus 3364
4800 DJ BREDA
t.a.v. Helga Sprenkels-Dado

of mail je sollicitatie naar:
helga.sprenkels@ferroli.nl