Meldcode subsidie Warmtepomp-/boilers

RVO zet de FERROLI warmtepompen op de lijst van apparaten die in aanmerking komen voor Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).
Hiermee stimuleert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) Nederlandse huishoudens en bedrijven om minder gas te gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO2-uitstoot terug. De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft zowel particulieren als zakelijke gebruikers een tegemoetkoming bij de aankoop van o.a. warmtepompen.

Helaas staan de FERROLI warmtepompen op dit moment nog niet op de standaardlijst en moet subsidie worden aangevraagd door het apart invullen van meldcodes van de betreffende apparaten. Het betreft de volgende warmtepompen met de bijhorende meldcodes:START HIER MET DE SUBSIDIE AANVRAAG.
https://mijn.rvo.nl/investeringssubsidie-duurzame-energie-isde-particulieren?inheritRedirect=true
  • Als u het aanvraagformulier doorloopt verschijnt na enkele pagina’s een blad met een omschrijving MELDCODE APPARAAT, daar treft u een standaardlijst met warmtepompen die voor subsidie in aanmerking komen.
  • Kies hier door de optie Overig en er verschijnt een lijstje met knoppen waarmee het type warmtepomp gekozen kan worden en daar onder een tekstveld waarin een toelichting op het apparaat gegeven kan worden. In dit tekstveld de meldcode invoeren van de betreffende Ferroli warmtepomp, dit is voldoende om de subsidie aanvraag in behandeling te nemen en de subsidie toe te kennen.