Gruppo Ferroli

  
Welkom bij Gruppo Ferroli. Benvenuto bij Gruppo Ferroli. Sinds 2001 maakt Ferroli Nederland (voormalig AGPO Ferroli), deel uit van Gruppo Ferroli. Deze samenwerking wordt sinds 1964 gekenmerkt door een hechte band, die tot op de dag van vandaag nog altijd warmte uitstraalt. Gruppo Ferroli, te San Bonifacio, is al meer dan 50 jaar een hecht familiebedrijf met aan het hoofd oprichter Dante Ferroli. Met diverse productiecentra, 14 vestigingen in Europa en Azië en 4000 medewerkers, is Gruppo Ferroli één van de grootste spelers in de wereld van verwarming, koeling en luchtbehandeling.

 Een blik op de toekomst Gruppo Ferroli heeft zich ten doel gesteld om dé totaalleverancier te worden in binnenklimaatconcepten. Al ruim een halve eeuw ontwikkelen wij technisch hoogstaande producten, die toepasbaar zijn in iedere woon- of werkomgeving. Innovatie staat hierbij hoog in het vaandel. Door continue te investeren in onderzoek naar duurzame energiesystemen, draagt Gruppo Ferroli zijn steentje bij aan een groener milieu. De stap van conventionele naar HR technologie en het toepassen van duurzame energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen, zijn slechts enkele voorbeelden hiervan.

Om alle Ferroli producten zo goed mogelijk te kunnen vermarkten, investeert Gruppo Ferroli veel tijd en aandacht aan zijn strategische partners. Door middel van marktconforme producten, een marktgerichte organisatie en ruim 50 jaar ervaring, waarborgen wij zo onze kwaliteit en betrouwbaarheid met één doel, uw comfort.